sanat-blog

معرفی انواع لوازم صنعتی

sanat-blog

معرفی انواع لوازم صنعتی

تابلو برق روشنایی چیست؟

تابلو برق روشنایی چیست؟

تابلو برق روشنایی محوطه ،  ممکن است از جنس آلومینیوم نیز ساخته شود که در این صورت اسکلت نگهدار و کلیه اجزای آن از جنس آلومینیوم خواهد بود و پوشش آن باید از ورق های آلومینیوم با ضخامت حداقل سه میلیمتر یا بیشتر ساخته شود.

2) بدنه این نوع تابلو برق باید به نحوی ساخته شود که کلیه جوانب آن کاملا مسدود بوده و فقط از طرف جلو قابل دسترسی باشد.

3) سقف بیرونی تابلو برق روشنایی محوطه ،  باید دارای شیب دو طرفه با لبه های برگردان به طرف داخل باشد (پوشش بارانی) و حداقل پنج سانتیمتر از هر چهار طرف بزرگتر از ابعاد سقف تابلو برق باشد.

4) حداقل دومین رقم مشخصه درجه حفاظت تابلو برق های هوای آزاد در صورتی که دارای حفاظت تکمیلی نباشد باید IPX3 در نظر گرفته شود.

یادآوری: در مورد تاسیسات هوای آزاد، حفاظت تکمیلی می تواند سقف حفاظتی یا مشابه آن باشد.

5) برای حفاظت در برابر اثرات زیان آور آب در تابلو برق روشنایی محوطه باز ، باید ضمن حفظ درجه حفاظت لازم، اقدامات مناسبی برای جلوگیری از تجمع قطرات آب در داخل تابلو برق (از قبیل سوراخ های آب رو و غیره) به عمل آید.

6) ساختمان تابلو برق باید طوری طراحی گردد که دسترسی به کلیه لوازم و تجهیزات داخلی تابلو برق برای فرمان، تعمیر، و تعویض بدون تداخل با کار قسمت های دیگر امکان پذیر باشد.

7) درب تابلو برق باید مجهز به لاستیک آب بندی باشد و حتما باید از نوارهای لاستیکی جهت جلوگیری از ورود آب به داخل تابلو برق استفاده کرد.

8) این گونه تابلو برق ها باید از نظر ایمنی مجهز به قفل مخصوص باشد و درب آن به وسیله کلید یا آچار مخصوص باز و بسته شود.

تابلو روشنایی برق

طراحی و مونتاژ انواع تابلو روشنایی برق با بهترین قیمت

تابلو برق روشنایی یا همان LDP مانند تابلو توزیع می باشد با این تفاوت که جریان آن کمتر از تابلو توزیع می باشد که از کلید اتوماتیک، فیوز مینیاتوری، کلید ضربه ای و… تشکیل شده است.

ساخت تابلو روشنایی برق

گروه تولیدی ایران پارس الکتریک طراح و سازنده انواع تابلو روشنایی برق مانند تابلو برق روشنایی معابر ، تابلو برق روشنایی سوله ، تابلو برق روشنایی صنعتی و دیگر مدل های این تابلو برق در خیابان لاله زار تهران می باشد.

ساخت تابلو برق روشنایی با سفارش و موارد مورد نیاز مشتری انجام میگیرد.

 

مونتاژ تابلو روشنایی برق

مونتاژ یا پیاده سازی تابلو برق های ساختمانی و صنعتی با تبعیت از اصول ویژه مهندسی برق در فروشگاه ایران پارس الکتریک ، از اساسی ترین راهکارهای ارتقاء سطح ایمنی برق در ساختمان ها، ساخت و مونتاژ صحیح تابلوهای برق و نحوه آرایش و نصب تجهیزات تابلویی است که در مونتاژ تابلو برق های روشنایی باید به صورت استاندارد و اصولی صورت گیرد.

اجزاء تشکیل دهنده هر تابلو :

·        ۱- تجهیزات الکتریکی : لوازم الکتریکی که در تابلو استفاده می شود . عبارتست از کلیه عناصری که در مدار الکتریکی قرار می گیرند . ( به غیر از قسمت ارتباطات )

کنتاکتور : عامل قطع و وصل مدار فرمان از راه دور 
بی متال : جهت فرمان قطع در اثر عبور جریان زیاد

انواع رله ها : جهت ارسال فرمان قطع یا وصل در اثر عوامل مختلف و خطاهای گوناگون ( از قبیل رلۀ کنترل فاز ، رلۀ کنترل بار ، رلۀ زمانی یا تایمر و غیره ... )

انواع کلیدها : جهت قطع و وصل مدار ( از قبیل کلیدهای سلکتوری ، غلتکی ، بوش باتون ، میکروسوئیچ ، فلوتر سوئیچ و غیره... )

تجهیزات اندازه گیری : جهت محاسبۀ پارامترهای متغییر ( نظیر آمپرمتر ، ولتمتر ، واتمتر ، فرکانس متر ، کسینوس فی متر)

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد